Ik word geregeld op projectbasis ingehuurd door onder andere verzekeraars in de pensioenbranche. Bijvoorbeeld wanneer het bedrijf bepaalde processen, zoals bijvoorbeeld het uitkeringsproces, opnieuw in kaart wil brengen of bij het implementeren van nieuwe wet- en regelgeving. Door mijn jarenlange ervaring en opleidingen, waaronder Lean Six Sigma, ben ik in staat om met tamelijk eenvoudige tools bestaande processen te optimaliseren, wat resulteert in een flinke efficiëntie slag en kostenbesparing.
Juist doordat ik van ‘buitenaf’ kom is het voor mij gemakkelijk om door die andere bril naar uw bedrijfsprocessen te kijken.

“Wij hebben Ranoe voor een periode van een half jaar ingehuurd. Sterk aan haar vind ik haar brede kennis op het gebied van pensioenen en wetgeving. Zij heeft weinig uitleg nodig, pakt het werk meteen op en verliest het uiteindelijke doel niet uit het oog. Verder is Ranoe goed in het managen van verwachtingen. Ze is zich continu bewust van de gemaakte afspraken en geeft eventuele knelpunten tijdig aan. Het is fijn om iemand aan te trekken die over deze helicopterview beschikt. Dit in combinatie met haar sociale karakter maakt dat het erg prettig is om met haar samen te werken- Juanita Harren, ElipsLife.