Niets is vervelender dan het gevoel hebben dat uw administratie u boven het hoofd rijst of dat elke blauwe enveloppe die bij u op de mat valt voor paniek zorgt.
Misschien schaamt u zich hiervoor en gooit u rekeningen, aanmaningen of brieven over kinderopvangtoeslag of zorgtoeslag liever aan de kant dan dat u hulp inschakelt? Dat is jammer, want door inzicht en het op tijd ingrijpen, kunt u veel financieel leed voorkomen. Ik breng graag orde in de chaos, want bij financiële wanorde of wanhoop is het scheppen van duidelijkheid de eerste belangrijke stap in de goede richting. Schroom niet en neem contact met me op. Wie weet heeft u aan een klein zetje in de goede richting al voldoende om straks alles weer zelf op de rit te hebben.

Budget planning

“Geen idee waar mijn geld blijft”
Ik begeleid steeds meer huishoudens als het gaat over Budget planning. Ook hierbij draait het weer om inzicht, weten hoeveel er maandelijks binnenkomt en wat er precies uit gaat. Niet alleen aan vaste lasten, maar ook bijvoorbeeld aan pingedrag. Wist u dat veel mensen niet weten wat er maandelijks in en uit gaat? Geen idee waar mijn geld blijft, zeggen ze dan. Misschien voor u ook heel herkenbaar.
Voor sommige mensen is het, nadat ze met mij om de tafel hebben gezeten, best confronterend om te zien hoeveel geld ze ongemerkt verbrassen. Zeker wanneer er aan de andere kant mooie dromen als reizen, verhuizen of de aanschaf van een andere auto niet waargemaakt worden, omdat men denkt dat er niets te sparen valt.

Wat levert Budget planning u op?

Bij Budget planning breng ik uw uitgaven op orde, reserveer ik budgetten en laat ik u zien dat u met gezond verstand en structuur uw spaarpotje kunt vullen, zodat er meer geld overblijft voor al die dromen die op uw wensenlijstje staan. Budget planning is voor iedereen met toekomstdoelen, zowel voor particulieren als voor ondernemers. Het vergt van u als klant natuurlijk wel een flink portie vertrouwen en openheid. Ieder dubbeltje dat in en uit uw portemonnee gaat, neem ik onder de loep!