Het correct nakomen van uw administratieve verplichtingen onderneemt een stuk rustiger! Dat zult u met mij eens zijn. Ik ben een kei in het vlot verwerken van uw administratie, het verzamelen, ordenen en rangschikken van uw inkomsten en uitgaven. Ik kan waar gewenst de gehele boekhouding van u overnemen. U kunt ook besluiten een deel zelf te doen en mij enkel in te schakelen om per kwartaal met u mee te kijken of uw administratie te controleren. Ik heb al menig klant, na wat praktische tips, zien veranderen van een klant met een schoenendoos vol bonnen in een klant met een keurig geordende map. Vanzelfsprekend mag u ook alles aan mij overlaten, zodat u uw tijd kan besteden aan waar u goed in bent: ondernemen! Dan hebben we aan tien minuutjes om de tafel genoeg.

Jaarrekening samenstellen.

Voor eenmanszaken en middelgrote bedrijven stel ik de jaarrekening op. Een jaarrekening geeft aan hoe het boekjaar is verlopen. Uw administratie is de basis voor onder andere de jaarrekening. Zorg dat die op orde is!

 “Bij het opstarten van mijn onderneming ben ik in zee gegaan met RSD Adviseur. Ranoe heeft mij geholpen met het opstarten van de administratie en in orde maken van alle papieren. We zijn nu twee jaar verder en ik heb Ranoe leren kennen als een zeer deskundige jurist en fiscalist waar mijn boekhouding in goede handen is. Ze maakt tijd voor vragen maar komt ook pro actief met advies en informatie. Ook is Ranoe altijd van de nieuwste wetgeving op de hoogte zodat je als ondernemer niet verrast wordt. Ik kan RSD Adviseur van harte aanbevelen.”- Lisette, eigenaar Ligtvoet Pensioen Projecten.